zondag 9 oktober 2011

Helppp

Wie kan mij verder helpen? Als ik bij iemand een reactie plaats, of bij iemand volger word, dan komt mijn profielfoto niet tevoorschijn. Wie weet raad?

Fijne avond.

Groetjes,
Lizet

8 opmerkingen:

  1. Ojee kom ik via Lea bij jou en val gelijk in een hellup! hihihi
    Ik zou je zo gauw niet kunnen helpen. Het heeft te maken met je profiel foto en openbaar volgen dus daar zou je eens naar kunnen kijken.
    Fijne week en natuurlijk ga ik jou volgen!
    gezellig!!
    Yolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ook ik kom via Lea bij jou aanwaaien, maar ook ik kan je helaas niet helpen met je blogproblemen (ben al lang blij als het allemaal een beetje naar wens werkt ;)) Ga mij natuurlijk wel als volger aanmelden en als je zin hebt, kom dan ook gerust eens bij mij langs...

    Fijne avond. Groeten, Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Lily, ben ook maar beginnend blogger maar je moet naar je dashboard gaan en dan je profiel bewerken dan scroll je naar onder en daar zie je de foto staan, is dat ok dan moet je dat opslaan onder aan de pagina. Ik had dit in het begin ook. Het is heel veel uitzoekwerk vond ik. Kijk maar eens of het lukt...gr Marjon

    BeantwoordenVerwijderen
  4. hoi hoi ook ik kom via via ik kan je niet echt helpen maar als je even naar het helpform gaat van deze blog daar staan vaak de problemen en oplossingen ... ook ik ben volger geworden en wens je heel veel plezier in blogland ... vind je het leuk je bent welkom op mijn blog ...voor nu vast een fijne avond en tot je volgende post ...lieve groet rosita

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hallo Lily,
    Wat een uitgezoek he! als je net begint. Maar het ziet er mooi uit. Bij mij dit jaar ook weinig mooie hortensia,s, dus inderdaad af en tie wat kopen.
    Fijne dag,
    Groetjes Elly

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat leuk dat je ook net begonnen bent (ik ook :). Die opstartproblemen komen mij bekend voor, daar had ik zelf ook last van (en nog steeds wel). Ik zou zo ook geen oplossing weten op jouw vraag, lastig he!

    In ieder geval heel veel blogplezier maar dat zal vast lukken. Het ziet er leuk uit!

    Groetjes,
    Esther

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hallo en welkom,


    ook ik kom via Mea bij je aanbeland, Altijd leuk en verassend een nieuw blog, veel plezier...en hopelijk snel uit de problemen.

    lieve groetjes
    Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hey Ik ben ook via Mea bij jou terecht gekomen en zat ff op je blog te kijken en toen kwam ik dus jou "help" tegen. Ik heb nl hetzelfde probleem gehad. Ik heb het toen verholpen door een google account aan te maken. Ik weet niet of je het probleem nog hebt en anders moet je het ff proberen.
    O enne ik ga je ook volgen hoor.
    Kijk ook even bij mij want ik ben ook nog niet zolang bezig.
    Lieve groetjes, Elly

    BeantwoordenVerwijderen